Logo MUSIC4ALL Haren

Over de studenten en begeleiding

Foto van Anja Orlova

Anja Orlova

 

Lees meer


Foto van Anne Velvis

Anne Velvis

 

Lees meer

Hallo, ik ben Anne en ik ga dit jaar voor het eerst meewerken aan MUSIC4ALL Haren. Daar heb ik natuurlijk heel veel zin in, ik kijk er heel erg naar uit om iedereen te leren kennen en samen muziek te maken.
Van jongs af aan ben ik al bezig geweest met muziek, in groep vier begon ik met bariton les en later mocht ik ook meespelen in het opleidings orkest. Door de jaren heen ben ik veel gegroeid en intussen zit ik bij een ander orkest en is mijn bariton les verplaatst naar het concervatorium, waar ik Docent Muziek studeer.
Ik vind het fantastisch om mensen om me heen te hebben die net zo veel (of meer) van muziek houden als ik, en ben super enthousiast om nog meer muzikale vrienden te maken.


Foto van Eileen Veldkamp

Eileen Veldkamp

 

Lees meer

Opleiding: Student Docent Muziek aan het PCC

Mijn naam is Eileen. Ik ben 22 jaar en derdejaars student Docent Muziek aan het Prins Claus Conservatorium. Dit is voor mij de eerste keer dat ik deelneem aan MUSIC4ALL. Het project spreekt me persoonlijk heel erg aan. Voor een deel omdat ik zelf (ook) visueel beperkt ben. Ik ben van mening dat muziek inderdaad voor iedereen is - ongeacht beperking.


Foto van Eric Luth

Eric Luth

 

Lees meer

Beroep: Muziekdocent op de Kentalis Dr. J. de Graafschool VSO in Groningen
Opleiding: Docent Muziek aan het Prins Claus Conservatorium

Sinds de tweede editie ben ik betrokken bij MUSIC4ALL Haren; ik begeleid deelnemers van de Kentalis Dr. J. de Graafschool VSO en ik doe de theatrale vormgeving van de eindvoorstelling!

Ik zie MUSIC4ALL als een vrolijk, gezellig en kwalitatief hoogstaand project voor alle deelnemers! Talenten worden volop benut! Daarnaast zie ik MUSIC4ALL als een veilige mogelijkheid om over de rand van het eigen nest te kijken! En ten slotte is het een prachtige kans voor de studenten Docent Muziek om te leren werken met een veelkleurige groep! Dit jaar een 8e editie!


Foto van Joep Melis

Joep Melis

 

Lees meer

Na twee jaar meegedraaid te hebben als deelnemer ben ik nu terug als begeleider bij MUSIC4ALL Haren. Ik doe ondertussen de vooropleiding Docent Muziek aan het PCC en dit project geeft me nu de mogelijkheid om de meest interessante leerlingen te begeleiden.

Uit eigen ervaring weet ik dat de deelnemers van MUSIC4ALL samen de meest enthousiaste en vrolijke band van de wereld vormen. De voorbereidingen zorgen bij elke repetitie weer voor een feestje waar iedereen naar uitkijkt, met het eindconcert als groots hoogtepunt. De spanning in de voorbereiding en de overweldigende tevredenheid van iedereen als het uiteindelijk lukt zijn voor mij goud waard. Ik heb er heel veel zin in!


Foto van Marieke van der Galiën

Marieke van der Galiën

 

Lees meer

Hoi allemaal, mijn naam is Marieke en ik heb heel veel zin om mee te werken met MUSIC4ALL. Ik zit momenteel in het tweede jaar van de opleiding Docent Muziek in Groningen. Ongeveer 14 jaar geleden ben ik begonnen met cornet spelen en sinds kort speel ik ook trompet. Verder hou ik van zingen en doe ik graag mee met orkestprojecten. Ik vind het erg leuk om samen muziek te maken en nieuwe dingen van elkaar te leren. Ik kijk er dus naar uit om tijdens het project veel dingen te leren aan alle deelnemers, maar ook om nieuwe dingen van de deelnemers te leren!


Foto van Michiel van Es

Michiel van Es

 

Lees meer

Hey! Ik ben Michiel, student "Docent Muziek" aan het Prins Claus Conservatorium sedert 2018. Hiervoor heb ik VWO gedaan aan het Harens Lyceum, waar MUSIC4ALL Haren al jaren repeteert en uitvoeringen heeft. Ik heb toen nooit meegedaan als bandlid maar het zag er altijd fantastisch leuk en gezellig uit. Nu ben ik dan ook mega happy dat ik er toch deel van uit kan maken! Mijn doelen bij MUSIC4ALL zijn om zo veel mogelijk ervaring op te doen in het begeleiden van deze speciale groep, en om veel plezier te hebben! Tot nu toe lukken beide doelen uitstekend.


Foto van Stefan van der Meulen

Stefan van der Meulen

 

Lees meer

Hallo, ik ben Stefan van der Meulen en ik zit in het eerste jaar van de opleiding Docent Muziek aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Voordat ik hier studeerde, ging ik naar het Harens Lyceum. Daar kregen we workshops en leuke projecten aangeboden, waaronder MUSIC4ALL Haren. Ik heb dus in het verleden al meegespeeld en ik vind het een supertof project met een oprecht mooi doel, muziek maken met iedereen die dat wil.


 Deel via:

Logo MUSIC4ALL Haren

Foto René PaasBeschermheer MUSIC4ALL

René Paas
Commissaris van de Koning Groningen

In samenwerking met