Logo MUSIC4ALL Haren

Over de docenten en begeleiding

Foto van Chantal Brunt

Chantal Brunt

 

Lees meer

Het samen musiceren vind ik één van de leukste dingen om te doen en waar kan dat nou beter mee dan met MUSIC4ALL Haren?! Het samen delen van enthousiasme voor muziek, de gezellige sfeer tijdens de repetities, de gezamenlijke spanning vlak voor een optreden en het overwinningsgevoel als iets lukt!

Daarnaast zie ik MUSIC4ALL als een kans waarbij je je eigen wereld kunt vergroten door nieuwe mensen te leren kennen, uit je comfortzone te stappen, nieuwe talenten te ontdekken en bijzondere vriendschappen op te bouwen. Tijd voor een nieuwe MUSIC4ALL editie!


Foto van Dennis Mol

Dennis Mol

 

Lees meer

Hallo! Ik ben Dennis, 24 jaar en ik studeer ‘Docent muziek’ aan het Prins Claus Conservatorium Groningen. Ook voor mij is dit het eerste jaar dat ik me aansluit bij Music4All. Dit doe ik met name om meer ervaring op te doen met bijzondere doelgroepen.

Genieten van lesgeven doe ik volop en ik heb dan ook erg veel zin om mij in te gaan zetten als docent bij Music4All!


Foto van Eileen Veldkamp

Eileen Veldkamp

 

Lees meer

Opleiding: Student Docent Muziek aan het PCC

Mijn naam is Eileen. Ik ben 22 jaar en derdejaars student Docent Muziek aan het Prins Claus Conservatorium. Dit is voor mij de eerste keer dat ik deelneem aan MUSIC4ALL. Het project spreekt me persoonlijk heel erg aan. Voor een deel omdat ik zelf (ook) visueel beperkt ben. Ik ben van mening dat muziek inderdaad voor iedereen is - ongeacht beperking.


Foto van Eline van Bemmelen

Eline van Bemmelen

 

Lees meer

Hoi! Mijn naam is Eline van Bemmelen, ik ben 21 jaar oud en studeer "docent muziek" aan het conservatorium. Hiervoor heb ik onderwijsassistent muziek gestudeerd. Al sinds ik klein ben, ben ik bezig met muziek. Ik begon op een muziekschool met AMV. Hier leer je spelen op een xylofoon en een blokfluit en begin je met de basis van zang en notenschrift. Vanaf mijn zesde tot mijn zeventiende heb ik gedanst. Hier moest ik helaas mee stoppen vanwege fysieke omstandigheden...

Vorige jaar leerde ik MUSIC4ALL Haren kennen doordat ik toevallig binnenliep bij het concert op het conservatorium. Dit vond ik zo ontzettend leuk dat ik gelijk heb gevraagd of ik mee kon doen! Ik heb ontzettend veel zin om bezig te gaan met dit mooie project en een super toffe show met elkaar neer te zetten!


Foto van Eric Luth

Eric Luth

 

Lees meer

Beroep: Muziekdocent op de Kentalis Dr. J. de Graafschool VSO in Groningen
Opleiding: Docent Muziek aan het Prins Claus Conservatorium

Sinds de tweede editie ben ik betrokken bij MUSIC4ALL Haren; ik begeleid deelnemers van de Kentalis Dr. J. de Graafschool VSO en ik doe de theatrale vormgeving van de eindvoorstelling!

Ik zie MUSIC4ALL als een vrolijk, gezellig en kwalitatief hoogstaand project voor alle deelnemers! Talenten worden volop benut! Daarnaast zie ik MUSIC4ALL als een veilige mogelijkheid om over de rand van het eigen nest te kijken! En ten slotte is het een prachtige kans voor de studenten Docent Muziek om te leren werken met een veelkleurige groep! Dit jaar een 8e editie!


Foto van Joep Melis

Joep Melis

 

Lees meer

Na twee jaar meegedraaid te hebben als deelnemer ben ik nu terug als begeleider bij MUSIC4ALL Haren. Ik doe ondertussen de vooropleiding Docent Muziek aan het PCC en dit project geeft me nu de mogelijkheid om de meest interessante leerlingen te begeleiden.

Uit eigen ervaring weet ik dat de deelnemers van MUSIC4ALL samen de meest enthousiaste en vrolijke band van de wereld vormen. De voorbereidingen zorgen bij elke repetitie weer voor een feestje waar iedereen naar uitkijkt, met het eindconcert als groots hoogtepunt. De spanning in de voorbereiding en de overweldigende tevredenheid van iedereen als het uiteindelijk lukt zijn voor mij goud waard. Ik heb er heel veel zin in!


Foto van Liz Hayes

Liz Hayes

 

Lees meer

Hoi! Mijn naam is Liz en ik studeer met veel plezier Docent Muziek aan het Prins Claus Conservatorium. Mijn hoofdvak is lichte muziek zang. Ik ben bij Docent Muziek terechtgekomen na wat “omzwervingen.” Eerst heb ik een educatieve bachelor in Grieks en Latijn afgerond en tijdens en nog enige tijd na mijn studie heb ik gewerkt als bijles- en invaldocent. Via mijn studie en ook via ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten heb ik meegedaan aan een aantal (muziek)theaterprojecten. Tijdens die projecten ontwaakte mijn enthousiasme voor het samen musiceren en het bieden van ondersteuning binnen dit proces. Toen heb ik besloten om het roer helemaal om te gooien en auditie te doen aan het conservatorium, iets wat ik stiekem eigenlijk altijd gewild heb. Via vrienden en klasgenoten van Docent Muziek kwam ik vervolgens in aanraking met MUSIC4ALL Haren. Door mijn eerdere werk en studie heb ik al redelijk wat ervaring opgedaan met lesgeven aan verschillende doelgroepen. De doelgroep van MUSIC4ALL zat daar echter nog niet bij. Het lijkt me een fantastische ervaring om ook met deze doelgroep te leren werken. Daarnaast spreekt de boodschap van het project me erg aan. Ik geloof heel erg dat muziek voor iedereen is en ook dat muziekonderwijs voor iedereen beschikbaar zou moeten zijn. Ik kijk er ontzettend naar uit om deel uit te maken van deze toffe samenwerking en naar de projecten!


Foto van Michiel van Es

Michiel van Es

 

Lees meer

Hey! Ik ben Michiel, student "Docent Muziek" aan het Prins Claus Conservatorium sedert 2018. Hiervoor heb ik VWO gedaan aan het Harens Lyceum, waar MUSIC4ALL Haren al jaren repeteert en uitvoeringen heeft. Ik heb toen nooit meegedaan als bandlid maar het zag er altijd fantastisch leuk en gezellig uit. Nu ben ik dan ook mega happy dat ik er toch deel van uit kan maken! Mijn doelen bij MUSIC4ALL zijn om zo veel mogelijk ervaring op te doen in het begeleiden van deze speciale groep, en om veel plezier te hebben! Tot nu toe lukken beide doelen uitstekend.


Foto van Neeke Spanjer

Neeke Spanjer

 

Lees meer


Foto van Sacha Evers

Sacha Evers

 

Lees meer

Hoi hoi! Ik ben Sacha Evers en ik studeer sinds 2019 docent muziek aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Ik heb eerder verpleegkunde gestudeerd en hier heb ik mogen werken met allerlei verschillende mensen. Met mensen werken vind ik geweldig, maar mijn grootste passie is zingen! Ik mag het nu allebei doen, en wat is dat een geweldige combinatie. MUSIC4ALL Haren is voor mij het perfecte project om al mijn passies te combineren. Mijn musical en dansverleden zal ik de komende veelzijdig inzetten. Ik kijk er naar uit om samen met deze geweldige groep te werken aan een toffe voorstelling. Zie ik jullie bij de repetities?


Foto van Stefan van der Meulen

Stefan van der Meulen

 

Lees meer

Hallo, ik ben Stefan van der Meulen en ik zit in het eerste jaar van de opleiding Docent Muziek aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Voordat ik hier studeerde, ging ik naar het Harens Lyceum. Daar kregen we workshops en leuke projecten aangeboden, waaronder MUSIC4ALL Haren. Ik heb dus in het verleden al meegespeeld en ik vind het een supertof project met een oprecht mooi doel, muziek maken met iedereen die dat wil.


Foto van Susanne Veenstra

Susanne Veenstra

 

Lees meer

Hoi! Ik ben Susanne en ik studeer Docent Muziek met als hoofdinstrument klassiek piano aan het Prins Claus Conservatorium. Ik ben een enthousiasteling als het gaat om uitdagende projecten en daarom is MUSIC4ALL Haren een perfect project voor mij. Ik ben graag muzikaal bezig met anderen en ben van mening dat je altijd iets van elkaar kan leren wanneer je met elkaar samenwerkt. Ik zie er erg naar uit om bij MUSIC4ALL actief te zijn!


Foto van Thirza Fekkes

Thirza Fekkes

 

Lees meer

Muziek maken vind ik een van de mooiste dingen in het leven. Zeker als je dat samen met andere mensen kan doen. Hoe fijn is het dat je samen op het podium kan staan en een prachtig concert kunt geven waarvoor je wekenlang hebt gerepeteerd!

Muziek schept een band ook al spreek je een andere taal, heb je een beperking of totaal verschillende normen en waarden.

Ik vind het dan ook belangrijk om iedereen mee te laten doen, nieuwe dingen te leren en vooral om veel plezier te maken. Ik kijk uit naar een jaar vol muziek en gezelligheid met MUSIC4ALL Haren!


 Deel via:

Logo MUSIC4ALL Haren

Foto René PaasBeschermheer MUSIC4ALL

René Paas
Commissaris van de Koning Groningen

In samenwerking met