Logo MUSIC4ALL Haren

Uitvoering MUSIC4ALL Haren 2018

23 april 2018

Overeenkomst tussen een knappe stewardess, een hond en een tourmanager is...

Een avondje MUSIC4ALL Haren!

Daar mascotte Minke als enige van de gehele band niet op tijd op het vliegveld aanwezig was, had tourmanager Sanne flinke problemen. Piloot George wilde wel overnemen. In Las Vegas werd ze huppelend van de zenuwen maar vervangen door Chantal... Maar toen zaten we al zonder Minke op het strand in Suriname. Wat wel gek was dat de piloot George die ons overigens uitstekend door slecht weer loodste met de BoeingM4 18, zo onverschillig deed over de vermiste mascotte. 
Ai... daar heb je het; Minke ontvoerd! Losgeld geëist. Alsof we geld hebben... ☹️ Een benefietconcert om losgeld bijeen te brengen leverde en 10 euro op en een super enthousiaste man in een rolstoel kwam een envelop vol geld brengen. Dat moest toch genoeg zijn! 
In de groepsapp meldde Mr. X dat dit niet genoeg was... en nu dan? En een moordende tijdslimiet; naar Virginia in Amerika, daar zou ze zijn. We proberen met solo’s nog extra geld te verzamelen; Marijn met het ontroerend “Onderweg” van Abel, Janne met “When we were young” van Adèle en Loïs, Hilje en Noor met “Seeing Blind” van Niall Horan. Er moet tenminste 600 euro op tafel komen! 
Het blijft vreemd dat piloot George het weinig interesseert waar Minke is. Plots een geschreeuw vanuit de zaal: ’ik heb het losgeld voor jullie’! De Rabobank, in de gedaante van Henk Duin, brengt de oplossing... 662 euro voor ons! Ondertussen geeft Chantal ook de moed op en piloot George mag eindelijk tourmanager worden. Geblaf! En ineens een foto van Minke in... het Conservatorium! Dan daarheen! Door stormweer en veel turbulentie naar vliegveld Eelde.
Piloot George gaat door de knieën. Hij is de ontvoerder, hij is Mr. X! Hij wilde zo graag tourmanager worden en als hij nou... ach, eigenlijk best zielig. 
Met het clublied vergeven we hem. 
De eerste twee rijen zingen met de groep het lied weer ijverig mee en de prachtige bloemen van Bloemsierkunst Groeneveld uit Haren worden uitgedeeld door Madelon de Wilde, Max van den Berg en Michiel Verbeek!

Wat een avond!

Gelukkig zorgde Elmers voor een zalig hapje nadien om bij te komen.

Foto's van de avond zijn hier te bekijken >>

De dvd is te bestellen in onze webwinkel >>

IMG_0465

Foto Marleen Schoonhoff

 Deel via:

Logo MUSIC4ALL Haren

Foto René PaasBeschermheer MUSIC4ALL

René Paas
Commissaris van de Koning Groningen

In samenwerking met