Logo MUSIC4ALL Haren

Music4All in de startblokken voor volgend seizoen

7 oktober 2015

Voor de vierde jaar op rij is er een Music4All. Dit jaar weliswaar voor het eerst volledig op eigen benen, maar met minstens zoveel enthousiasme als voorheen.

Music4All is een popband bestaande uit ongeveer 30 deelnemers (leerlingen van het Zernike Junior College Haren, Visio-Onderwijs Haren, Borgheerd Haren en Dr. J. de Graafschool uit Groningen) die onder leiding van 4 studenten en 2 muziekdocenten van het Prins Claus Conservatorium Groningen in de eerste 4 maanden van het jaar elke vrijdagmiddag muziekles hebben, met als slot het Eindconcert in de grote zaal van het Conservatorium.

Voorheen werd het initiatief ondersteund met subsidiegelden, door bezuinigingen is dit niet meer het geval. Maar door toegewijde inzet van de initiatiefnemers wordt het bijzondere project ook dit jaar weer mogelijk gemaakt. Om het geheel tot een succes te maken en te blijven is de projectgroep altijd op zoek naar mensen die het project willen ondersteunen (financieel, materieel, etcetera) én uiteraard muzikanten. Op dit moment is er nog ruimte voor enkele muzikanten in de leeftijd 12 t/m 18 jaar uit het reguliere onderwijs.

Désirée Boerema - Haren|de Krant - 3 oktober 2015

 Deel via:

Logo MUSIC4ALL Haren

Foto René PaasBeschermheer MUSIC4ALL

René Paas
Commissaris van de Koning Groningen

In samenwerking met