Logo MUSIC4ALL Haren

Luxe en hartelijkheid (mét video)

22 maart 2018

Dinsdag 20 maart was er een optreden van MUSIC4ALL Haren in de prachtige concertzaal 'de Uithoek' in het revalidatiecentrum Beatrixoord in Haren.

Een buitengewoon drukke en leuke dag. Om 10.00 uur in de ochtend werd er al gewerkt om de maaltijd voor die avond op Borgheerd voor te bereiden voor clubleden en docentstudenten. Johan, kok op Borgheerd, stuurde het 'keukenpersoneel' Dirk en Martine perfect aan.

Met de geleende bus van onze sponsor Gerrit van Ark (je weet wel, waar die mooie posters vandaan komen!) werden instrumenten en vooral niet te vergeten docentstudent Dennis gehaald van het Prins Claus Conservatorium om de verdere instrumentenvoorraad te gaan lenen van het Zernike aan de Kerklaan 39. De crew van docent Jasper had alles voorbereid en sleepte graag mee naar de bus! Op naar Beatrixoord! Daar stonden Jos Spoelstra en zijn team al voor ons klaar! Uit de bus en naar de concertzaal, voorzien van koffie en koek! Joh, wat een verwennerij! Opbouwen met Chantal, Marc, Neeke en Dennis.

En voort! Naar Borgheerd waar we nu mochten opeten wat er was voorbereid! Logistiek overleg... wie rijdt met welke bus of wie komt zelf naar Beatrixoord? Iedereen aan boord?

De nieuwe shirts liggen klaar en een kleurige groep van 39 leden komt het podium op! Gasten vanuit Beatrixoord en vanuit de eigen geleding zitten enthousiast klaar! Op de video onderaan de pagina kun je zien dat het weer de pan uit swingt!!

Pauze! Drinken en lekkers voor de hele ploeg, daar waren we wel aan toe. 

Na de pauze spelen de PCC begeleiders een paar nummers. 'No roots' met zangeres docentstudent Eileen was schitterend! Tot slot, uiteraard, het clublied 'wij blijven vrienden' sloot een mooi optreden af. Alle deelnemers kregen van de organisatie van Beatrixoord ook nog eens een mooie roos. Het was een mooie avond!!

Alle instrumenten weer ingepakt en teruggebracht naar de Kerklaan en naar het Prins Claus Conservatorium! Dat maakt het 23.00 uur...

Trots op de hele ploeg en met grote dank aan iedereen op Beatrixoord!

Video door Monique Schraven

 Deel via:

Logo MUSIC4ALL Haren

Foto René PaasBeschermheer MUSIC4ALL

René Paas
Commissaris van de Koning Groningen

In samenwerking met