Logo MUSIC4ALL Haren

Lustrum uitvoering, presentator weggehoond...

22 mei 2017

Weggehoond worden als presentator is iets wat je niet wilt. Het gebeurde Eric Luth, in zijn glansrol als showmaster op de uitvoering.

Vanaf de zijlijn, de beste stuurlui staan altijd aan wal(!), becommentarieerden Pé Daalemmer en Rooie Rinus de presentatiekwaliteiten van de steeds onzekerder wordende spelleider.
Ze droegen hem letterlijk het podium af, uitgelachen door de complete band en nog erger, door het publiek in de afgeladen zaal. Gelukkig liep het allemaal goed af en werd Eric door eenieder weer in genade aangenomen.

Als begeleiders en als docenten waren dit Lustrumjaar Pé Daalemmer en Rooie Rinus leden van onze band. Beroemde Groningers, waar we nog wel het een en ander van konden leren. Een denderend succes!
Opkomend als beveiligers en in de show fungerend als commentatoren vloeiden toneel en zang moeiteloos in elkaar over. 'Bie de Lidl', samen met Pé vertolkt door Daniëlle en Charissa, als Italiaans vriendinnetje van Rooie Rinus, zong Buena Sera met hem.

Een solo door Ilona en eentje door Sanne, beluisterd door geïmponeerde toeschouwers, kreeg een enorm applaus, evenals het samenspel en -zang door een Zernikegroepje. Band en koor, met drieëndertig man sterk, zette een geweldige show neer; we hebben er ook hard voor geoefend het afgelopen jaar. Sanne en Chantal, studenten van het PCC, samen met Julius, Neeke en Rianne hadden de leiding.

Wethouders van Haren en oud-burgemeester Vlietstra reikten de bloemen uit, waarna Pé en Rinus nogmaals Jailhouse Rock inzetten en de eerste rijen zo aan het dansen kreeg.

Wat een feest! Op naar volgend jaar.

Mocht u de voorstelling gemist hebben, geen probleem... Van de voorstelling wordt net als voorgaande jaren een DVD gemaakt. Maar als je er wèl bij geweest bent dan is het een leuk aandenken!
De DVD kunt hier nu al op de website bestellen, levering zal eind juni zijn.

BESTEL DVD »

Chico Bolt heeft foto's gemaakt van de avond.
Klik hier om de foto's te bekijken >>

 

 Deel via:

Logo MUSIC4ALL Haren

Foto René PaasBeschermheer MUSIC4ALL

René Paas
Commissaris van de Koning Groningen

In samenwerking met