Logo MUSIC4ALL Haren

Kennismaking: Aris

22 oktober 2020

Heyhoi! Mijn naam is Aris. ik heb 2 jaar Compositie, Muziek- en Studioproductie (CMS) gestudeerd aan het Prins Claus Conservatorium.

Op dit moment ben ik vooral bezig met de productionele en technische kant van muziek maken. Hier heb ik altijd al enorm veel passie voor gehad en ik ga graag op zoek naar nieuwe mogelijkheden om mij hierin te blijven ontwikkelen.

Mijn eerste kennismaking met MUSIC4ALL Haren was toen ik mee hielp met het maken van de liedjes voor 'MUSIC4ALL Thuisbezorgd’. Dit deed ik onder de naam ‘Aanrecht’. Direct werd ik erg enthousiast toen ik hoorde over het doel van MUSIC4ALL. Vooral de positiviteit die MUSIC4ALL uitstraalt spreekt mij heel erg aan. Ik ben daarom superblij dat ik hieraan mee kan doen, op wat voor manier dan ook!

Ik zal in de toekomst vooral actief zijn als geluids-/lichttechnicus bij de uitvoeringen, maar ik spring natuurlijk graag bij tijdens repetities.
Daarnaast blijf ik helpen met het maken of opnemen van nieuwe liedjes en zal ik actief zijn als beheerder van de social media van MUSIC4ALL en bied ik jullie - samen met alle docenten en deelnemers - een kijkje in de keuken!

Ik heb er al superveel zin in! Tot snel!

 

aris

 Deel via:

Logo MUSIC4ALL Haren

Foto René PaasBeschermheer MUSIC4ALL

René Paas
Commissaris van de Koning Groningen

In samenwerking met