Logo MUSIC4ALL Haren

Jong Talent Muziek leerlingen nu ook bij MUSIC4ALL!!!

9 juni 2015

Volgend schooljaar kunnen leerlingen uit de Jong Talent Muziek op het Zernike College zich ook aanmelden voor de geweldige band MUSIC4ALL.

Lijkt het je nu al leuk om je voor komend schooljaar aan te melden voor de JTM zodat je kan doen aan MUSIC4ALL? Mail dan naar

Kijk voor inspiratie op www.music4allharen.nl

We houden je dan in het nieuwe schooljaar direct op de hoogte van de JTM activiteiten en natuurlijk van het nieuwe MUSIC4ALL seizoen!

Heb je vragen over de JTM? Mail dan naar en volg onze activiteiten op Facebook: www.facebook.com/jongtalentmuziek

Jong Talent Muziek op het Zernike College

De Jong Talent Muziek (JTM) is voortgekomen uit de samenwerking van het Zernike College met het Prins Claus Conservatorium en is bedoeld voor leerlingen die er aan denken later een muzikaal beroep te kiezen of al heel gericht bezig zijn met hun muzikale ontwikkeling. De JTM-werkgroep houdt zich actief bezig met de scouting en coaching van deze leerlingen.

Niet alleen het Prins Claus Conservatorium maar bijna alle muzikale vervolgopleidingen hebben vaak toelatingseisen in de vorm van audities. Het is daarom belangrijk dat leerlingen zich hier bewust van zijn en zich daarop voorbereiden. Afhankelijk van de opleiding en het niveau is het verstandig hier al jong mee te beginnen. De sectie muziek vindt het belangrijk dat alle leerlingen hiervoor kansen kunnen krijgen en niet alleen de leerlingen die zich hiervan al op jongere leeftijd bewust zijn. Drie muziekdocenten (Elsanne Brinkhuizen, Kirsten Holwerda en Jasper Verkuil) vormen daarom de werkgroep JTM.

Als Jong Talent Muziek op het Zernike College werkt een leerling toe naar een speciaal JTM-concert waarbij in de voorbereiding gelet wordt op de ontwikkelpunten van de JTM-leerling. Deze formuleert een JTM-leerling zelf. Tijdens de workshop Toekomstmuziek worden leerlingen hierbij geholpen waarna ze vervolgens in samenwerkingsverband opdrachten krijgen. Leerlingen krijgen een aanbod van workshops en masterclasses om zich zo voor te kunnen bereiden op het concert of hun muzikale ervaring te verbreden en verrijken.

 Deel via:

Logo MUSIC4ALL Haren

Foto René PaasBeschermheer MUSIC4ALL

René Paas
Commissaris van de Koning Groningen

In samenwerking met