Logo MUSIC4ALL Haren

Historie

31 oktober 2014

Juni 2011 schreef de gemeente Haren een vergadering uit. Men wilde de Vonk van Haren ontsteken en er een langdurig warmbrandend vuurtje van maken. Ik bedacht het concept MUSIC4ALL ter plekke maar viel niet in de eindprijzen in 2012. Er was immers nog niets wat ik kon laten zien. Wel kreeg ik een aanmoedigingsprijs uitgereikt. Het Conservatorium kwam in beeld; muziek als bindende factor!

Studenten die een dergelijke groep divers getalenteerden les wilden geven, meldden zich aan. Jaap en Junior begonnen in december 2012 met lesgeven. De deelnemende partijen, Visio-onderwijs, Borgheerd en Zernike, met een begeleider, vulden het klaslokaal elke vrijdagmiddag. Met vallen en opstaan, alles moest bedacht worden, gingen we naar de uitvoering. We waren best nerveus; zouden er wel mensen komen? Geen zorg, een uitverkocht huis en juichende toeschouwers was ons deel...MUSIC4ALL stond op de planken!

We zijn nu twee jaar verder. Een organisatie die hard werkt, veel studenten die graag komen lesgeven en superenthousiaste leden en niet te vergeten al die mensen die ons helpen. Inderdaad, MUSIC4ALL......een hartszaak.

Martine Slager

http://www.haren.nl/over-haren/nieuws_3299/item/projecten-vonk-van-haren-in-volle-gang-vonk-wordt-vlam_11091.html

 Deel via:

Logo MUSIC4ALL Haren

Foto René PaasBeschermheer MUSIC4ALL

René Paas
Commissaris van de Koning Groningen

In samenwerking met