Logo MUSIC4ALL Haren

Een TV-show maken is een opgave!

6 juni 2021

Een huzarenstuk werd er geleverd op zaterdagavond 29 mei in het Harens Lyceum door de studenten en docenten van MUSIC4ALL Haren om de livestream neer te zetten.

Weken van voorbereiding op papier, op filmbeeld, op knutselgebied, camerainstellingen, decorontwerpen en ga zo maar door. Alles samenvoegen tot een lopende show is een technische uitdaging! Ook hier gooide Corona weer roet in het eten en moesten er op het laatste moment grote wijzigingen worden aangebracht... Met de fantastische medewerking van het Harens Lyceum kon alles toch plaatsvinden!!! Wat zijn we blij met jullie!

Voorafgaand had Layla Koopal de visagie voor haar rekening genomen. We werden nog mooier dan we al waren. Eileen en Eric als presentatoren praatten ons met verve door de hele show heen; een wonder dat RTL ze nog niet ingehuurd heeft. En we hadden een "Social Media Expert" die, in het rood gekleed, de chatbox maar net kon bijhouden...

Had jij nou nog graag een schilderij aan de muur gehad en was je te laat voor de veiling? Zie de site voor je aankoopmogelijkheid.
Jurgen Moorlach en Marten verheugen zich leuke aankopen te hebben gedaan!
Jeetje en nog gewonnen prijzen! Désirée en Roald allebei een gelikte tegoedbon.

Foto's van het opbouwen en de repetities zijn hier op de website te zien >>

De livestream kun je hier op YouTube bekijken >> (begint na een half uur)

Volgend jaar het 10-jarig jubileum van MUSIC4ALL Haren! Wat gaat het worden? Houd de site in de gaten voor spannende berichten.

m4a-livestream-2021

Foto's: Absolut Fotografie Haren

 Deel via:

Logo MUSIC4ALL Haren

Foto René PaasBeschermheer MUSIC4ALL

René Paas
Commissaris van de Koning Groningen

In samenwerking met