Logo MUSIC4ALL Haren

Een geslaagde avond

14 mei 2017

"Graag wil ik jullie feliciteren met jullie lustrum. Vanavond ben ik aanwezig geweest bij jullie show en ik kan niet anders zeggen dan dat ik volop genoten heb.

Ondanks dat ik door mijn rug gegaan ben wou ik hierbij graag aanwezig zijn en heb er totaal geen spijt van. De enthousiasme die jullie overdragen, daar kunnen velen nog wat van leren. Voor de solisten van vanavond heb ik diep respect, jullie hebben iets laten zien en horen wat ik zelf niet had gedurfd. Top geluid, goede presentator, goede muzikanten, goede zangers en zangeressen, goede organisatie en echt leuk om Pé Daalemmer & Rooie Rinus met jullie te zien en te horen optreden. Ook het moment op het einde dat diverse muzikanten om de drummer heen gingen staan en bleven spelen vond ik persoonlijk 1 van de momenten die diepe indruk op mij achter gelaten hebben.

Al met al een geslaagde avond en ik verheug mij alweer op de volgende. Muziek weet een mens te raken en doet zorgen en verdriet vergeten. Dat hebben jullie vanavond weer eens bewezen, dank jullie wel daarvoor. Jullie krijgen allemaal van mij een welverdiende 10."

Oom van Daniëlle

Klik hier om alvast een paar foto's te zien van het optreden »

 

Foto: Chico Bolt

 Deel via:

Logo MUSIC4ALL Haren

Foto René PaasBeschermheer MUSIC4ALL

René Paas
Commissaris van de Koning Groningen

In samenwerking met