Logo MUSIC4ALL Haren

Anne is de beste!!!

24 mei 2021

Het is hard werken voor de MUSIC4ALL Haren vrijwilligers - het bestuur en de PCC studenten - om het eindresultaat van ieder seizoen - de einduitvoering - te halen.

Normaal gesproken ontmoeten we elkaar regelmatig in het Zernike college, het Conservatorium of bij één van de bestuursleden thuis. Leuke ontspannen momenten waar we elkaar ook beter leren kennen en we het gewoon gezellig hebben. Corona heeft dit alles behoorlijk in de war geschopt. Vergaderen gaat nu digitaal en we zien elkaar niet zo vaak in levende lijve...

Om toch samen een leuke avond te hebben, hebben Eric en Marinus een MUSIC4ALL Quiz via Teams georganiseerd. De deelnemers moesten van te voren een formulier in vullen met persoonlijke vragen. Onder andere hieruit werden de quiz vragen samengesteld.
De avond werd humoristisch aan elkaar gepraat door Ton, bekend van zijn "thuisbezorgd tutorions". Je zou verwachten dat oudgedienden een grote voorsprong hebben bij de vragen, zij kennen de meeste vrijwilligers het best... En dat ging ook lang zo... MAAR een verrassend eindspel gaf een hele andere draai aan de uitslag! Anne Velvis, één van de nieuwe PCC studenten, wist de winst binnen te halen en won de quiz!!! Als winnaar mocht hij de hoofdprijs in ontvangst nemen: "eeuwige roem".

ANNE IS DE BESTE!!!

 

2021-05-anne-da-boss

 Deel via:

Logo MUSIC4ALL Haren

Foto René PaasBeschermheer MUSIC4ALL

René Paas
Commissaris van de Koning Groningen

In samenwerking met