Logo MUSIC4ALL Haren

Nieuws

INSCHRIJVING 2023-2024 GEOPEND!
(11 september 2023)
Aanmelden kan weer, we gaan op 8 december van start, maar voor je het weet is het zover. Deelnemen is om veel redenen prachtig! Op een fijne manier leer je zingen, maak je kennis met anderen en gaan we samen optreden. Muziek verbindt, al is het maar om de muziek en de vele andere  enthousiastelingen die meedoen. Meld je aan! Klik op deze link!
Lees meer
IK WAS ERBIJ
( 2 juni 2023)
Link naar de foto's Link naar de video Het optreden is voorbij, alleen de beelden zijn er nog. Maar wat voor beelden. Prachtige opnames van een succesvol optreden. (foto- en videolink onderaan) Dat de generale repetitie niet geheel vlekkeloos verliep leek wel een garantie voor een soepel verlopende voorstelling. Super gemotiveerd en tot het uiterste gespannen wisten de muzikale begeleiding, zangers en zangeressen er een succes optreden van te maken. De armetierige camping Geluppie leek zonder dat de beide Jannen ook maar één spijker in hadden gebruikt na afloop op een luxe camping, de glamping. Het verhaal van deze avond draaide om een aftandse camping die een projectontwikkelaar wilde opkopen om er een luxe glamping van te maken. De campinggasten, het koor, wist dit eensgezind te voorkomen. De muzikanten stonden onder leiding van Marinus Verkuil. Marinus, die ook het arrangement verzorgde, wist het uiterste uit orkest en zangers te halen. Met ruim 200 verkochte kaarten was de zaal nagenoeg uitverkocht. Link naar de foto's Link naar de video
Lees meer
HELP MUSIC4ALL VERDER
( 1 mei 2023)
Bij alle werkzaamheden rond Music4All zijn veel vrijwilligers betrokken. Toch maken wij jaarlijks behoorlijke wat kosten om het geheel goed te laten plaatsvinden. Uiteraard blijven wij naar sponsoren zoeken, maar ook vragen we uw steun.  Via de crowdfundingswebsite "Whydonate" willen we proberen het dekkingstekort van ongeveer € 2500,- te dichten. Doneren kan voor ieder bedrag.   Gebruik onderstaande link of QR-code om te doneren.   Namens al onze deelnemers en vrijwilligers, hartelijk dank!
Lees meer
OEFENEN EN OEFENEN
(10 april 2023)
Oefenen en oefenen. Nodig om de laatste stukjes en eindjes tot een mooi geheel te maken. Dit wordt serieus aangepakt. En zoals  te zien, iedereen doet zijn uiterste best. Klik op de foto en er gaat een filmpje spelen.
Lees meer
FOTO'S VAN JUR
(12 december 2022)
Met de foto's die Jur Moorlach op vrijdag 9 december heeft gemaakt kun je goed de sfeer proeven. Het plezier van de deelnemers is overduidelijk te zien.
Lees meer
REPETITIE 2 DECEMBER 2022
( 4 december 2022)
De eerste noten zijn er we zijn enthousiast begonnen. 
Lees meer
DE KOP IS ERAF VOOR 2022-2023
(25 november 2022)
De kop is eraf voor Het 11e jaar gaan we al weer samen muziek maken. Terug in het Harens Lyceum! Met en zonder een extra talent het gaat om het samen zingen en spelen.
Lees meer
EERSTE REPETITIE
(25 november 2022)
Merel Gnodde maakte dit leuke videootje.
Lees meer
INSCHRIJVING SEIZOEN 2022-2023 GEOPEND!
(25 juli 2022)
Je kunt je weer aanmelden voor een spetterend seizoen MUSIC4ALLHAREN!!
Lees meer
SAMEN OP STAP NAAR WILDLANDS
( 5 juli 2022)
Een wilde dag op 25 juni! MUSIC4ALLHAREN ging naar Wildlands.
Lees meer
JTM, HET WAS EEN GOEDE VRIJDAG!
(19 april 2022)
Na veel te lang niet kunnen, niet mogen, maar wél willen, is het dan Goede Vrijdag! Een optreden bij het Jong Talent Muziek spektakel in het Harens Lyceum.
Lees meer
VAN START IN DE MELLENSHORST IN HAREN
(14 februari 2022)
De Mellenshorst is de gastvrije stek waar MUSIC4ALL Haren nu voor de tweede keer op een alternatieve manier repeteren.
Lees meer
MUSIC4ALL HAREN 2021-'22, AANGENAAM!
(11 november 2021)
Als enthousiasme passie wordt… Kun jij enthousiasme meten? Verbinding tussen mensen echt zien? Van al die passie genieten? Dan ben je vast lid van MUSIC4ALL Haren!!!
Lees meer
KENNISMAKING: ANJA
(24 oktober 2021)
Hallo allemaal, Ik ben Anja Orlova en ik zit in het tweede jaar van de opleiding Docent Muziek aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen.
Lees meer
KENNISMAKING: MARIEKE
(19 oktober 2021)
Hoi allemaal, mijn naam is Marieke en ik heb heel veel zin om mee te werken met MUSIC4ALL.
Lees meer
MEEDOEN AAN HET 10-JARIG MUSIC4ALL HAREN JUBILEUM
(21 juni 2021)
Zingen, spelen en dansen! Maar vooral… samen muziek maken. In 2022 gaan we weer los, samen met jou!
Lees meer
EEN TV-SHOW MAKEN IS EEN OPGAVE!
( 6 juni 2021)
Een huzarenstuk werd er geleverd op zaterdagavond 29 mei in het Harens Lyceum door de studenten en docenten van MUSIC4ALL Haren om de livestream neer te zetten.
Lees meer
ANNE IS DE BESTE!!!
(24 mei 2021)
Het is hard werken voor de MUSIC4ALL Haren vrijwilligers - het bestuur en de PCC studenten - om het eindresultaat van ieder seizoen - de einduitvoering - te halen.
Lees meer
EILEEN, ARIS EN JOEP VERTELLEN OVER M4A THUISBEZORGD
(17 mei 2021)
Door corona gaat het bijzondere, jaarlijkse muziekproject MUSIC4ALL Haren online door. Eileen, Aris en Joep vertellen...
Lees meer
MUSIC4ALL SPOTIFY AFSPEELLIJST
( 6 april 2021)
Geniet nu ook van onze Spotify-afspeellijst MUSIC4ALL Hits!!!
Lees meer

Naar het archief

 Deel via:

Logo MUSIC4ALL Haren

Foto René PaasBeschermheer MUSIC4ALL

René Paas
Commissaris van de Koning Groningen

In samenwerking met